SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: Tuinfilmpjes op internet

Altijd al willen weten hoe u een hortensia snoeit, vaste planten moet scheuren of buxus moet stekken? De website Onlinetuinieren.nl  geeft op dergelijke vragen antwoord. De site heeft ook filmpjes waarin dit soort tuinklussen duidelijk worden voorgedaan.

TuinfilmsHet verschil tussen de filmpjes op Onlinetuinieren.nl en de verschillende tuinprogramma's op televisie, is dat u gericht naar een onderwerp kunt zoeken als u het wilt kijken. Bovendien gaan de filmpjes op Online Tuinieren dieper in op de onderwerpen en zijn ze te bekijken wanneer het u uitkomt.

Dat de filmpjes aanslaan blijkt wel uit de vele verzoekjes die de site dagelijks ontvangt voor meer filmpjes. De verzoekjes variëren van het snoeien van een druif tot het aanleggen van een vijver.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.