SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: vernieuwde Regelhulp

2210-regelhulp Op de website Regelhulp vindt u actuele informatie over zaken als welzijn, zorg en sociale zekerheid. Plus de gegevens van de instanties die u kunnen helpen. De site is onlangs vernieuwd, met hulp van SeniorWeb.

Regelhulp richt zich onder meer op de gevolgen van een chronische ziekte of handicap voor het dagelijks leven. Regelhulp gaat niet uit van bepaalde aandoeningen, maar van de gevolgen daarvan. Bijvoorbeeld problemen met lopen, zien of het uithoudingsvermogen.

Zoeken
Op de vernieuwde Regelhulp kunt u op twee manieren zoeken naar informatie en oplossingen. Zo kunt u kiezen voor 'Mijn situatie' om uw hulpvraag duidelijk te krijgen aan de hand van vragen. Via ‘Bladeren’ vindt u Informatie over zorg regelen, mantelzorg en hulp in het dagelijks leven.

De site is door de opfrisbeurt een stuk handiger te gebruiken. SeniorWeb heeft meegeholpen bij de vernieuwing via een test en advies.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.