Menu Zoek

Surftip: Zomerradar.nl

1003-zonneschijn De mooiste maanden van het jaar komen er weer aan. Geniet van de zon en de lente en ga lekker naar buiten. Maar wordt het wel zonnig vandaag, of blijft het bewolkt? Op de site Zomerradar ontdekt u het.
Zomerradar  is een site van de makers van Buienradar. Alleen ziet u er niet waar het regent, maar waar de zon schijnt. Over de kaart van Nederland schuift een gele gloed met schaduwen. De gele plekken geven aan waar de zon schijnt. Onder de kaart kunt u een plaats kiezen. U ziet dan een tabel die aangeeft hoe de zonneschijn zich de komende uren bij u in de buurt ontwikkelt.
Woordenboek
Home Sluiten
Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.