SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: alles bij elkaar met Start.me

tip(2)

Lekker overzichtelijk al uw favoriete sites bij elkaar. Voor pc, tablet én smartphone.

Grote kans dat u momenteel surft op meerdere apparaten. De meesten van u hebben ondertussen een smartphone naast de computer en/of tablet. Hoe houd je dan overzicht over favoriete sites en toepassingen? Daar komt Start.me om de hoek kijken. Na registratie kunt u via deze site alles op één plek bewaren. En met elk apparaat bekijken.

Start.me zou u kunnen zien als een verbeterde versie van startpagina. Ten eerste richt u de pagina in op basis van uw eigen wensen en voorkeuren. En ten tweede kunt u meer dan een verzameling links aan de pagina toevoegen. De belangrijkste koppen van diverse nieuwssites bijvoorbeeld. En de weersverwachting in uw regio plus het standaard bewegende beeld van buienradar. Alles in een oogopslag in beeld en dat scheelt toch weer een paar kliks.

Registreren

Een account maken op Start.me is nodig zodat u later op elk apparaat kunt inloggen en bij uw verzameling kunt komen. Na de registratie volgt een kleine tour om Start.me te leren kennen. Het is aan te raden deze tour te volgen omdat deze toelicht hoe Start.me werkt. Zodat u weet hoe u favoriete sites toevoegt. En om misverstanden te voorkomen: Start.me werkt in alle browsers. Op de pc, tablet of smartphone. Er bestaan geen apps van, want die zijn niet nodig.

U vindt de site hier: Start.me

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.