SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: kopiëren vanuit de Rekenmachine

1505-rekenmachine De Rekenmachine van Windows is een handig programma. U voert er berekeningen mee uit tijdens het computeren. Wist u dat het helemaal niet nodig is om uitkomsten over te typen? U kunt ze gemakkelijk kopiëren naar een ander programma.

Om een getal of de uitkomst van een berekening te gebruiken in een ander programma, hoeft u het niet over te schrijven of te onthouden. U kopieert het simpelweg met een druk op de toets. Zorg dat u de rekenmachine in beeld hebt en voer uw berekening uit. Als u het gewenste getal in het venster van de rekenmachine ziet staan, drukt u op de sneltoets Ctrl+C.

Open nu het programma waar u het getal naar wilt kopiëren. Druk dan op de sneltoets Ctrl+V. Het getal is gekopieerd en staat nu op de goede plek.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.