SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: snel terug naar vorige app in iOS

Tip iOs terugkeren app

Wie op zijn iPhone of iPad bezig is in een app, kan plotseling een melding krijgen die direct aandacht verdient. Maar daarna is het tijd om terug te keren naar de app. Dat kan in iOS heel snel.

Tijdens het surfen op internet of bijvoorbeeld tijdens het opstellen van een e-mail, verschijnt er plots een melding. Na het bekijken van de boodschap is het door tweemaal op de thuisknop te klikken mogelijk terug te keren naar het home-scherm. Dan kan het eerder gebruikte programma weer worden geopend. Maar er bestaat een snellere manier.  

De optie 'Terug naar'

Sinds de update staat in de linkerbovenhoek de optie 'Terug naar' (pictogram van een vierkant met een pijltje). Klik hierop om onmiddellijk terug te keren naar de app die eerder was geopend. Als dit niet de bedoeling is, verlaat dan de huidige applicatie. Op dat moment verdwijnt de terugkoppeling.
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.