SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: vergrendelpatroon Samsung-tablet vergeten?

1406-vergrendelpatroon

De schermbeveiliging van de Samsung-tablet is handig voor uw privacy. Maar wat als u niet meer weet welk patroon er nodig is om het apparaat te ontgrendelen?

Met schermbeveiliging houdt u ongenode gasten buiten uw tablet. Sommige mensen kiezen als schermbeveiliging een vergrendelpatroon in plaats van een wachtwoord of pincode. Ontgrendel de tablet met uw Google-account als u vergeten bent welk patroon u had ingesteld als beveiliging. 

  • Voer een aantal keer (tien tot vijftien keer) achter elkaar een verkeerd patroon in.
  • Een melding verschijnt. Daarin staat dat u te vaak een verkeerd patroon hebt ingevuld. Tik op OK.
  • Weet u de viercijferige code nog die u bij het instellen van het vergrendelpatroon als reservebeveiliging hebt opgegeven? Tik dan op Reservepincode om weer in de tablet te komen. Weet u ook deze reservecode niet meer, tik dan op Ontgrendel via Google of op Patroon vergeten.
  • Typ bij 'Gebruikersnaam' het mailadres dat hoort bij het Google-account dat u op de tablet gebruikt.
  • Tik in het veld 'Wachtwoord' en typ het wachtwoord van uw Google-account.
  • Tik op Inloggen.

De tablet is niet langer vergrendeld. Uw  patroon is komen te vervallen. Stel een nieuwe vergrendelmethode in via het scherm dat meteen opent.

Video
Bekijk ook in onze video hoe u met uw Google-account de tablet kunt ontgrendelen als u het vergrendelpatroon bent vergeten.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.