SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: volg de Ronde van Frankrijk op de voet

27_6_tourlogo Op de speciale Tour de France-website van de NOS wordt u op de hoogte gebracht van al het nieuws rondom de belangrijkste wielerwedstrijd ter wereld.

'Parijs is nog ver', is een gevleugelde uitdrukking van Joop Zoetemelk, oud-winnaar van de Ronde van Frankrijk. De term gaf aan dat er onderweg nog veel kon gebeuren voordat iemand daadwerkelijk in de gele trui over de streep kwam. Hoe ver Parijs precies is, kunt u in de gaten houden op de Tour de France-site van de NOS.

We verklappen het maar alvast: vanaf de start op zaterdag 2 juli in Le Mont-Saint-Michel tot aan de finish 22 dagen later op de Champs-Élysées in Parijs, leggen de wielrenners 3.404.000 meter af. Op de site volgt u het laatste Tournieuws en krijgt u gedetailleerde informatie over de 21 etappes, diverse klassementen en deelnemende ploegen. Verder veel interviews met renners en de laatste tv-uitzendingen van NOS Studio Tour. Uiteraard is er extra aandacht voor de prestaties van de Nederlanders. Bovendien kunt u de Tour-kwis uit de tv-uitzendingen hier nog eens op uw gemakje bekijken.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.