Menu Zoek

Uitloggen Netflix op televisie

uitloggen bij netflix op de televisie

Ingelogd met het Netflix-account op iemands anders televisie? Vergeet na het kijken niet uit te loggen.

Thuis uitloggen na een avondje Netflix is niet nodig. Maar als u ergens anders kijkt, is het wel zo belangrijk. Bijvoorbeeld na Netflix kijken met het eigen account op de televisie in een hotelkamer. Blijft het account daar ingelogd, dan kunnen andere hotelbezoekers daarmee series en films kijken. Maar ze kunnen dan ook het wachtwoord aanpassen, zodat u niet meer bij het account kunt. Log daarom altijd uit na kijken op een apparaat dat niet thuis staat.

Log zo op de televisie uit bij Netflix:

 • Open Netflix op de televisie.
 • Klik met de afstandsbediening op uw profiel.
 • Klik op het pijltje naar links om het menu te openen.
 • Ga net zo lang naar beneden tot de optie 'Ondersteuning' vetgedrukt is. Klik hierop.
 • Klik onderaan op Uitloggen > Ja.
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

 • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
 • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
 • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
 • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

 • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
 • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.