SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Wheels B&B voor aangepaste accommodaties

Boekingssite voor rolstoelgebruikers

Niet alle hotels en B&B's zijn goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Op de site Wheels B&B staan accommodaties die dat wel zijn.

De site Wheels B&B is opgericht door Williane Bovens. Toen zij op reis wilde met haar familie, vonden ze het moeilijk locaties te vinden die geschikt waren voor rolstoelgebruikers. Het idee voor een site met toegankelijke kamers en vakantiehuizen bleef even liggen, maar inmiddels is de site Wheels B&B al enige tijd actief.

Foto's van de kamers

Eigenaren die hun accommodatie aanmelden, kunnen bezoek verwachten van de mensen achter de site. Zij kijken of rolstoelgebruikers echt goed terecht kunnen in de kamer of het huis. Ook maken ze foto's waarop onder meer de vloerbedekking te zien is. Hoogpolig tapijt is met een rolstoel lastiger te berijden dan laminaat.

De kamers die geschikt zijn, zijn direct te boeken via de site.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.