Menu Zoek

Windows 7 gestopt

Sinds 14 januari 2020 is Microsoft gestopt met de ondersteuning van Windows 7. Dit betekent dat het systeem niet meer wordt geüpdatet en het niet veilig meer is om het systeem te gebruiken om te internetten. Hebt u nog een Windows 7-computer, dan vertellen wij u wat u kunt doen en welke opties u hebt.

Hulp nodig met overstappen?

Word lid van SeniorWeb en vraag onze vrijwilligers om hulp! Word lid van SeniorWeb

Windows 7 stopt, wat moet ik doen?

De ondersteuning voor Windows 7 stopt 14 januari 2020. Het systeem krijgt dan geen veiligheidsupdates meer. Welke mogelijkheden zijn er na die datum?

Stel uw vraag tijdens een inloopspreekuur

Op ruim 410 locaties in Nederland kunt u terecht bij een SeniorWeb Leslocatie. Naast cursussen en workshops bieden vele leslocaties ook inloopspreekuren waar u uw computervragen kunt voorleggen. Voor iedereen toegankelijk.

Online cursussen over Windows 10

Leren aan Huis

Wilt u graag aan huis les krijgen over Windows 10? Als lid van SeniorWeb kunt u gebruikmaken van de dienst Leren aan Huis. Een SeniorWeb-vrijwilliger komt dan bij u thuis om u uitleg op maat te geven over Windows 10.

Hoe SeniorWeb u kan helpen met overstappen

voor leden

PCHulp via Internet

Stel uw vraag kosteloos via internet aan één van onze PCHulp-vrijwilligers. U krijgt binnen enkele werkdagen een antwoord per e-mail.

voor leden

PCHulp per Telefoon

Onze vrijwilligers helpen u tussen 09.00 en 12.00 uur telefonisch op weg bij digitale problemen. U betaalt € 0,20 per minuut.

voor leden

PCHulp aan Huis

Een SeniorWeb-vrijwilliger komt bij u thuis langs om u op weg te helpen met uw probleem. U betaalt € 5,- onkostenvergoeding per uur.

Ontdek de voordelen van SeniorWeb

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 410 cursuslocaties en 2.900 vrijwilligers. We zijn sinds 1996 actief met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren. SeniorWeb-leden profiteren van:


groen vinkje opsomming Ongelimiteerd vragen stellen via de pc, telefoon of aan huis
groen vinkje opsomming 4 x per jaar exclusieve artikelen via computertijdschrift Enter
groen vinkje opsomming Wekelijks informatieve nieuwsbrieven
groen vinkje opsomming Cursussen over populaire onderwerpen (online en klassikaal)
groen vinkje opsomming Voordelige computerboeken en accessoires
groen vinkje opsomming Deskundige controle van verdachte mails


Word nu voor slechts € 33,- lid van SeniorWeb en ontvang een computerboek cadeau! Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging.

Meer over het SeniorWeb-lidmaatschap

Meld u aan voor de gratis SeniorWeb Nieuwsbrief

Blijft u graag op de hoogte van het digitale nieuws en de laatste tips? Meld u aan voor de wekelijkse SeniorWeb Nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is gratis voor zowel leden als niet-leden.

  • Ik wil graag op de hoogte blijven:

Velden met een zijn verplicht.