SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Prijswinnaars Ledenonderzoek 2017 bekend

woensdag 6 december 2017

FitbitOnder de deelnemers aan het jaarlijkse Ledenonderzoek van SeniorWeb zijn een aantal mooie prijzen verloot. De winnaars zijn inmiddels bekend. 

Onlangs is het SeniorWeb Ledenonderzoek 2017 afgerond. 2180 leden namen hieraan deel. Onder de deelnemers zijn diverse prijzen verloot, waaronder een Fitbit Charge 2 activity tracker ter waarde van 149 euro en Bol.com-cadeaukaarten ter waarde van 20 euro. De prijswinnaars zijn inmiddels getrokken en persoonlijk geïnformeerd. Wij wensen alle winnaars veel plezier met hun prijs!

Resultaten onderzoek
SeniorWeb houdt elk jaar een onderzoek onder zijn leden om inzicht te krijgen in de tevredenheid over het lidmaatschap en de diensten die we aanbieden, mogelijke verbeterpunten en de digitale ontwikkelingen onder senioren. De resultaten gebruiken we om onze dienstverlening verder te verbeteren en om op de belangrijkste digitale trends te kunnen blijven inspelen. Een samenvatting van de opvallendste uitkomsten wordt begin 2018 op de website gepubliceerd.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.  

Hoe werkt het? 
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:  

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.

De koppeling verbreken 
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken: 

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van  Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
  • Google+: Als u op de Google+-knop hebt geklikt, wordt deze rood. Klik nogmaals op de knop om de koppeling te verbreken. 
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.