Zoeken
Menu Zoek

Revo Uninstaller downloaden

Met Revo Uninstaller kunt u programma's volledig van uw computer verwijderen, zonder restanten achter te laten die de computer kunnen vertragen.
Besturingssysteem: Windows 7, 8.1 en 10
Bestandsgrootte: 2,5 MB
Taal: Nederlands
Dit programma is mogelijk niet voor uw apparaat bedoeld.
Download
Klik hierboven op de knop Download . Klik vervolgens op Uitvoeren .

Voordat de installatie van start gaat, wordt u gevraagd of het programma wijzigingen aan uw computer mag aan brengen. Klik op Ja. Vervolgens moet u een taal selecteren. Selecteer uw taal en klik op OK. De installatie wordt gestart. In het venster 'Welkom bij de Revo Uninstaller installatiewizard' klikt u op Volgende.

20150831_revo-uninstaller_1

Zet in het venster met de Licentieovereenkomst een vinkje voor Ik accepteer de overeenkomst en klik op Volgende.

20150831_revo-uninstaller_2

Het volgende venster vraagt om de installatielocatie. Revo stelt zelf een map voor. Klik op Installeren.

20150831_revo-uninstaller_3

  • Klik op Voltooien.
    20150831_revo-uninstaller_4
  • Sluit eventueel de installatie af door te klikken op het kruisje rechts bovenin en sluit de getoonde website.

Het downloaden en installeren is nu klaar.

In het artikel 'Programma's grondig verwijderen met Revo Uninstaller' leest u hoe u het programma kunt gebruiken.

Auteur: SeniorWeb
Gewijzigd: 28 april 2016
Printen Voeg toe aan Mijn archief
Sluiten
Toevoegen aan Mijn archief

U moet inloggen om iets te kunnen toevoegen aan uw archief. Wilt u nu inloggen?

Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.  

Hoe werkt het? 
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:  

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.

De koppeling verbreken 
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken: 

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van  Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
  • Google+: Als u op de Google+-knop hebt geklikt, wordt deze rood. Klik nogmaals op de knop om de koppeling te verbreken. 

SeniorWeb-leden vinden van dit artikel

avatar
AOWer op zaterdag 3 december 2016 13:25:

Heb Revo geinstalleerd om AliExpress te verwijderen maar het werkt voor geen meter en doet helemaal niets. Dus Seniorweb kom a.u.b. wel met goede programma's

avatar
Sanne_Redactie op donderdag 8 december 2016 14:40:

Misschien gaat er bij u iets verkeerd want dit programma werkt bij heel veel mensen wel gewoon goed.

avatar
Brinkman op zondag 4 januari 2015 14:16: Hallo mede computer gebruikers. Ik ben het Giovanni niet eens. Ik gebruik al jaren C-Cleaner en dat bevalt mij prima. C-Cleaner heeft veel mogelijkheden ne diverse mogelijkheden tot opschonen. Het programma IObit Uninstaller werkt ook prima. Er zijn dus veel mogelijkheden om de computer op te schonen. Frans. Br. 341824
avatar
giovanni op vrijdag 26 december 2014 15:05: Hallo beste mensen computervakmensen raden het af om een ccleaner te installeren deze doen meer kwaad dan goed van het mijn vriend advisserde mij om mijn usb stift geheel schoon te krijgen Disk Wipe Free Softwere. geheel gratis kun alles mee schoonkrijgen ook alle harde schijven werkt perfect. gr.
avatar
benlouson op maandag 1 december 2014 15:24: Moeizaam, weet niet zeker of het downloaden gelukt is. Ben Hermsen lidnr:228166
avatar
Loes op donderdag 24 juli 2014 14:20: downloaden lukt niet. Geeft besturingsprogramma's Vista, 7 en 8.1. ik heb 8. Komt het daardoor ?
avatar
annieca op vrijdag 9 mei 2014 17:39: Revo is dat eenmalig betalen of komt dat ieder jaar terug dat je moet betalen ik heb nog zo'n programmatje die is wel goed maar dat kost ieder jaar 20 euro maar twee programmatjes tat is me wel te veel Gr Annie
avatar
Jan.Koll op dinsdag 25 juni 2013 20:06: De meerwaarde is simpel: Revo haalt veel dingen weg die de standaard uninstallers (zoals die via het configuratiescherm) achterlaten; dat blijkt meestal na de Revo de-installatie in de gevorderden modus. Ik gebruik de gratis versie al enige jaren en merk dat er soms heel veel achter zou blijven bij 'standaard de-installatie'. Oh ja, Revo is - evenals Ccleaner - blijvend gratis gebleken. Voor de goede orde ik gebruik altijd optie 4, de zwaarste en laat alleen een herstelpunt maken (doet Revo automatisch als niet uitgeschakeld bij de Opties) als ik denk dat het nodig is. Jan
avatar
SeniorWeb-lid op dinsdag 25 juni 2013 14:15: Dank voor uw suggestie. Maar wat is de meerwaarde van weer een nieuw programma als je programma's ook heel eenvoudig kunt deleten via het configuratiescherm? Philip Idenburg
avatar
RuudM op dinsdag 25 juni 2013 13:50: De gratis versie van Revo is voldoende. Maa4r dan moet je wel goed opletten tijdens het downloaden en alleandere aanbod (vinkjes en dergelijke) wegklikken. Dat het ALLES verwijderd is niet juist, ook Rveo laat hier en daar (niet hinderlijke) restanten achter.
avatar
04051927 op dinsdag 18 juni 2013 22:31: hopelijk zal alles naar wens te gebruiken zijn. oke martien merks
avatar
SeniorWeb-lid op dinsdag 18 juni 2013 19:11: Leuk geprobeerd, gratis gedeeltelijk. Het is beter is aan te bieden wat daadwerkelijk gratis is.
avatar
margerhoorn op donderdag 13 juni 2013 21:21: Seniorweb biedt dit programma: Revo Uninstaller downloaden gratis aan, maar mijn ervaring is dat vele programma's gratis te downloaden zijn, maar tijdens de download blijkt dan dat het maar een aantal keren of een bepaalde tijd is te gebruiken is. Mocht het toch geheel gratis zijn zoals CCleaner dan wil ik het wel gaan downloaden. Met vriendelijke groet Ger Hoorn
avatar
margerhoorn op donderdag 13 juni 2013 21:21: Seniorweb biedt dit programma: Revo Uninstaller downloaden gratis aan, maar mijn ervaring is dat vele programma's gratis te downloaden zijn, maar tijdens de download blijkt dan dat het maar een aantal keren of een bepaalde tijd is te gebruiken is. Mocht het toch geheel gratis zijn zoals CCleaner dan wil ik het wel gaan downloaden. Met vriendelijke groet Ger Hoorn
avatar
anneke11112 op donderdag 13 juni 2013 13:35: is het programma nu voltooid?
Woordenboek
Home Sluiten
Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.