SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek
U bekijkt een pagina die niet langer door SeniorWeb wordt bijgewerkt. Mogelijk is de informatie verouderd of niet meer van toepassing.
Deze tip is gearchiveerd op: 26 februari 2019

Gadget-tip: waterdicht telefoonhoesje

Waterdicht telefoonhoesje

Smartphones kunnen slecht tegen water en zand. Neem het toestel met de WakaWaka Waterproof Pouch voortaan veilig mee naar het strand of zwembad.

Menig smartphone sneuvelt in het water. Mensen gaan bijvoorbeeld de zee in met per ongeluk nog het toestel in hun zak. Of ze maken een zonnige familiefoto en zien die hoge golf niet aankomen. Wie in de zomer graag aan het strand, recreatiemeer of zwembad vertoeft, heeft veel profijt van een waterdicht telefoonhoesje.

De WakaWaka Waterproof Pouch is volledig waterdicht. Dit universele hoesje bestaat uit kunststof en transparant pvc, dus het aanraakscherm kunt u nog prima bedienen. Met de slimme schuifsluiting aan de bovenzijde gaat het telefoonhoesje open en dicht. In plaats van een smartphone passen er ook andere spullen in de Waterproof Pouch, zoals geld, sleutels en reisdocumenten. De fabrikant levert een eenvoudige draagband mee, zodat u hem bijvoorbeeld aan een riem kunt bevestigen.

De Waterproof Pouch heeft een adviesprijs van 9,95 euro en is onder meer verkrijgbaar via de eigen website van de fabrikant. Hiermee steunt u overigens ook het goede doel. WakaWaka gebruikt namelijk een deel van de opbrengst om energie voor arme families toegankelijk te maken. Dit gebeurt in afgelegen gebieden waar er geen stroomvoorziening voorhanden is.

Waterdicht telefoonhoesje

Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.  

Hoe werkt het? 
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:  

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.

De koppeling verbreken 
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken: 

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van  Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
  • Google+: Als u op de Google+-knop hebt geklikt, wordt deze rood. Klik nogmaals op de knop om de koppeling te verbreken. 
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.