SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: muziek opslaan in Spotify

tip

Spotify biedt overal en altijd toegang tot een enorme muziekbibliotheek. Tenminste, als u internetverbinding hebt. Maar wie een betaald abonnement op Spotify heeft, kan zijn favoriete muziek ook opslaan voor offline gebruik.

Met de betaalde versie van Spotify kunt u muziek opslaan. Op een computer, maar ook op de smartphone of tablet. Dit is nuttig omdat u dan ook zonder internetverbinding naar uw favoriete liedjes kunt luisteren. Op elk apparaat kunnen maximaal 3333 nummers worden opgeslagen. De bestanden blijven dertig dagen op het apparaat staan.

Muziek opslaan op pc, telefoon of tablet noemt Spotify 'offline beschikbaar maken'. Laat u zich door die term niet misleiden: het betekent gewoon dat de muziek wordt opgeslagen op uw toestel. Muziek opslaan kan als u een zogenaamde afspeellijst hebt gemaakt of gebruikt. In het artikel 'Muziek luisteren met Spotify' leest u hoe u zo'n afspeellijst maakt. Vervolgens kunt u de muziek op uw apparaat opslaan.

Opslaan op de pc of laptop

  • Open het programma Spotify.
  • Selecteer een afspeellijst.
  • Klik boven aan de afspeellijst op Offline beschikbaar.

Opslaan op een Android-toestel, iPad of iPhone

  • Start de app Spotify.
  • Selecteer een afspeellijst.
  • Tik op Offline beschikbaar.
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.