SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: wisselen tussen mailaccounts op Galaxy Tab

230115_SGT_wisselen_e-mail Veel mensen hebben meer dan één e-mailaccount of gebruiken de tablet met hun partner. Iedereen wil dan toegang tot zijn eigen e-mail. Dat kan op de Samsung Galaxy Tab!

Een Gmail-account, een Outlook.com-account, misschien nog providermail. U kunt ze allemaal toevoegen aan de Samsung Galaxy Tab en gebruiken in de app E-mail. Ook meerdere adressen van hetzelfde account-type is mogelijk. Wissel in de app gemakkelijk tussen de ingestelde accounts.

Hoe u meerdere accounts toevoegt aan de tablet leest u in het onderdeel 'Mailaccount toevoegen' in het artikel 'Verder met de Samsung Galaxy Tab 3'. Voor de Tab 2 gaat het hetzelfde. Op de Tab 4 voegt u een account toe door te tikken op AppsInstellingen > Algemeen > Accounts > Account toevoegen.

Via de app E-mail krijgt u als volgt toegang tot de mail in de verschillende accounts:

  • Tik op het Startscherm op het pictogram met de blokjes.
  • Het overzicht van alle apps opent. Tik op de app E-mail.
  • Linksboven staat de naam van één van de accounts. Tik hierop.
  • Er klapt een menu open. Hierin staan de andere accounts. Tik op één van de andere accounts en de bijbehorende e-mails zijn nu zichtbaar in de app.
  • Tik weer linksboven op de naam van het account dat nu actief is. U ziet ook 'Gecombineerde weergave' staan. Deze optie is handig wanneer u de enige gebruiker van de tablet bent. De mail van uw verschillende accounts kunt u dan tegelijk inzien en beantwoorden. 
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.