Menu Zoek

Doe mee met de SeniorWeb Bankjes-challenge

Maak kans op een gepersonaliseerde powerbank!

In de maand maart dagen we u uit om mee te doen aan onze bankjes-challenge! Elke week in maart ontvangt u van ons een mail met daarin de GPS-coördinaten van die week. Verdeeld over heel Nederland, zodat iedereen op basis van deze coördinaten op zoek kan naar een bankje in de buurt. We leggen u uit hoe u werkt met GPS-coördinaten en hoe u routes plant naar deze coördinaten. Daarnaast krijgt u de gehele maand ook tips die uw route naar het bankje leuker maken. Zo geven we tips voor handige apps voor onderweg, fotografietips en handigheidjes voor het volgen van de route. Kortom, u kunt dat wat u leest en leert bij SeniorWeb direct in de praktijk uitproberen! Vindt u de vier bankjes in uw provincie? Dan maakt u kans op een gepersonaliseerde powerbank! Uit alle deelnemers kiezen we per provincie een winnaar. Doet u ook mee?

Slim op pad

Gebruikt u uw smartphone wanneer u gaat wandelen of fietsen? Wij geven u handige tips! Meer weten

Uitleg bankjes-challenge

Met de bankjes-challenge dagen we u uit om in maart de vier bankjes in uw provincie te vinden. Maar hoe werkt deze actie?

  • Om mee te doen meldt u zich aan via het formulier hiernaast. U ontvangt de dag na uw aanmelding een bevestigingsmail met daarin alle informatie over de challenge.
  • In maart ontvangt u elke week op woensdag een mail van ons met daarin de gps-coördinaten van de bankjes van die week. Verdeeld over heel Nederland, zodat iedereen op zoek kan naar een bankje in de buurt.
  • Ga op zoek naar dit bankje, maak een leuke foto van het bankje en stuur deze in naar bankjes@seniorweb.nl onder vermelding van de provincie en de bankjes-code. U kunt dit ook voor alle foto's in een keer doen.
  • In april selecteren we per provincie een winnaar. De winnaars ontvangen een gepersonaliseerde powerbank, zodat hij of zij nog langer op pad kan met de smartphone of tablet.


Lees ook de actievoorwaarden of veelgestelde vragen.

Lees de veelgestelde vragen

Ja, ik doe mee met de SeniorWeb Bankjes-challenge

  • Ik wil graag op de hoogte blijven:

Velden met een zijn verplicht.

GPS-coördinaten opzoeken

Benieuwd naar de gps-coördinaten van een bepaalde plek? Of wilt u naar een specifiek gps-coördinaat navigeren? Ga aan de slag en vindt alle bankjes uit uw provincie!

Wat is een challenge?

Een challenge is de Engelse vertaling voor 'uitdaging' en is een veelvoorkomend begrip op internet. Zo'n challenge houdt in dat mensen, vooral jongeren, een grappige, gekke of (extreem) gevaarlijke opdracht doen en anderen uitdagen deze na te doen.