SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Altijd online, ook op vakantie

Weet u nog, het spelletje van vroeger, 'ik ga op reis en neem mee...'? Wat zouden we tegenwoordig antwoorden? Een smartphone. Een tablet. Een powerbank. Een e-reader. Wie tegenwoordig eropuit gaat neemt zijn apparaten mee. SeniorWeb laat u zien op welke manieren de digitale wereld van pas komt in vakantietijd. Of u nu naar het buitenland afreist of een dagje uit in eigen land plant.

Veilig internetten onderweg

Wij leggen uit waar u op moet letten! Lees het artikel

Online op de camping

We zijn steeds vaker online en hebben ook steeds meer digitale apparaten. Maar gaan deze apparaten ook mee op vakantie? Waar worden ze voor gebruikt? En hoe belangrijk is wifi op vakantie? Sjoerd van Oortmerssen vroeg het namens SeniorWeb aan de gasten op Camping Buitengoed de Boomgaard in Bunnik.

Voorpret

Of u nu vertrekt naar het buitenland of onderweg gaat in eigen land: een goede voorbereiding is het halve werk. En leuk bovendien. Want zeg nou zelf, voorpret hoort bij vakantie of een dagje uit.

Onderweg in eigen land

Check voordat u op pad gaat in Nederland wat voor weer het wordt en houd de regen via de app Buienalarm in de gaten. Ga eropuit met de trein, pak de fiets of maak een mooie wandeling door ons prachtige land.

Onderweg in het buitenland

Wie afrekent met de Britse pond, Deense kroon of Kroatische kuna zal makkelijk om willen rekenen naar euro's. We blijven tenslotte Nederlanders. Iets kopen of bestellen wordt eenvoudiger wanneer u Google Translate laat tolken.

Nagenieten

Orden en selecteer uw foto's, maak een mooi album als herinnering en laat uw naasten delen in het plezier dat u onderweg hebt beleefd. SeniorWeb-leden volgen gratis een van onze online cursussen over fotobeheer en -bewerking:

Op vakantie en een computerprobleem? SeniorWeb staat voor u klaar!

Tips & uitleg

Komt u er even niet uit? Zoek in onze tips en artikelen en kijk of u er met onze stap-voor-staptips zelf uit komt!

PCHulp via Internet

Hebt u op vakantie in eigen land of in het buitenland onze hulp nodig met uw laptop of smartphone? Schakel hulp in via PCHulp via Internet!

PCHulp per Telefoon

Bent u in Nederland op vakantie en loopt u tegen een laptop-, tablet- of smartphoneprobleem aan? Bel op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur met onze vrijwilligers!

Ontdek de voordelen van SeniorWeb

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 410 cursuslocaties en 2.900 vrijwilligers. We zijn sinds 1996 actief met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren. SeniorWeb-leden profiteren van:


groen vinkje opsomming Ongelimiteerd vragen stellen via de pc, telefoon of aan huis
groen vinkje opsomming 4 x per jaar exclusieve artikelen via computertijdschrift Enter
groen vinkje opsomming Wekelijks informatieve nieuwsbrieven
groen vinkje opsomming Cursussen over populaire onderwerpen (online en klassikaal)
groen vinkje opsomming Voordelige computerboeken en accessoires
groen vinkje opsomming Deskundige controle van verdachte mails


Word nu tot eind 2019 gratis lid van SeniorWeb en betaal in 2020 slechts € 33,- voor het lidmaatschap. Bovendien ontvangt u een computerboek cadeau! Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging.

Meer over het lidmaatschap

Meld u aan voor de gratis SeniorWeb Nieuwsbrief

Blijft u graag op de hoogte van het digitale nieuws en de laatste tips? Meld u aan voor de wekelijkse SeniorWeb Nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is gratis voor zowel leden als niet-leden.

  • Ik wil graag op de hoogte blijven:

Velden met een zijn verplicht.