SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Fotografie

Waar er vroeger altijd een digitale of analoge camera nodig was om foto's te maken, heeft nu iedereen met een smartphone altijd een camera bij de hand. Te pas en te onpas kan men foto's maken, deze bewerken en vervolgens met anderen delen. Maar hoe maak je de perfecte foto, hoe zet je foto's over op een ander apparaat en nog belangrijker hoe beheer je de gemaakte foto's? SeniorWeb legt het u stap voor stap uit en geeft hulp en advies als u er even niet uitkomt!

Wilt u ook profiteren van onze ledendiensten?

Bekijk het actuele lidmaatschapsaanbod! Word lid van SeniorWeb

Hoe kunnen we u helpen met het beheren van uw foto's?

voor leden

PCHulp

SeniorWeb-vrijwilligers geven u persoonlijke computerhulp en advies via internet, per telefoon of zelfs aan huis. De computerhulp wordt gegeven door leeftijdgenoten.

SeniorWeb Leslocaties

Op 415 locaties in Nederland kunt u terecht voor een inloopspreekuur, cursus of workshop over diverse digitale onderwerpen, waaronder fotografie en fotobewerking. Vind een locatie bij u in de buurt.

voor leden

Online cursussen

Volg in uw eigen tempo, wanneer het u uitkomt één van onze online cursussen over het beheren en bewerken van foto's. Opgedeeld in diverse lessen, met duidelijke uitleg en instructievideo's.

De SeniorWeb Fotowedstrijd

Elk kwartaal organiseert SeniorWeb een fotowedstrijd met een bepaald thema. De winnaar van de fotowedstrijd krijgt een vermelding in tijdschrift Enter. Hebt u talent voor fotograferen? Stuur dan ook uw foto in!

Bekijk onze video's over fotografie en fotobewerking

Op ons YouTube-kanaal vindt u de afspeellijst Foto & video. In deze afspeellijst vindt u video's waarin stap voor stap handelingen worden uitgelegd die u helpen om foto's te maken en om foto's te bewerken.

Ontdek de voordelen van SeniorWeb

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 415 cursuslocaties en 2.900 vrijwilligers. We zijn sinds 1996 actief met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren. SeniorWeb-leden profiteren van:


groen vinkje opsomming  Ongelimiteerd vragen stellen via de pc, telefoon of aan huis  
groen vinkje opsomming  4 x per jaar exclusieve artikelen via computertijdschrift Enter  
groen vinkje opsomming  Wekelijks informatieve nieuwsbrieven 
groen vinkje opsomming  Cursussen over populaire onderwerpen (online en klassikaal) 
groen vinkje opsomming  Voordelige computerboeken en accessoires  
groen vinkje opsomming Deskundige controle van verdachte mails


Het lidmaatschap kost slechts € 32,- in 2019 en geldt tot wederopzegging. Meld u nu aan en ontvang een praktisch computerboek t.w.v. € 10,75 cadeau. 

Meer over het SeniorWeb-lidmaatschap

Meld u aan voor de gratis SeniorWeb nieuwsbrief

Blijft u graag op de hoogte van het digitale nieuws en de laatste tips? Meld u aan voor de wekelijkse SeniorWeb Nieuwsbrief. Deze Nieuwsbrief is gratis voor zowel leden als niet-leden.

  • Ik wil graag op de hoogte blijven:

Velden met een zijn verplicht.