SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: Spotify-afspeellijst zoeken

230113_Spotify_afspeellijst_zoeken Via het programma Spotify op uw computer luistert u gratis naar muziek. U kunt in het programma eigen afspeellijsten maken, maar ook luisteren naar afspeellijsten die anderen hebben gemaakt en gedeeld. Ga op zoek en laat u verrassen door wat anderen samenstellen!
  • Typ uw zoekterm in de zoekbalk linksboven in Spotify. Wij typen '60's' omdat we op zoek gaan naar afspeellijsten met muziek uit de jaren zestig. U kunt bijvoorbeeld ook zoeken op een muziekgenre, zoals 'klassiek'. Of op een bepaalde gelegenheid zoals 'vakantie'. 
  • Als u uw zoekterm hebt ingetypt, drukt u op de Enter-toets. In het midden verschijnen de zoekresultaten. 
  • U ziet het kopje 'Artiesten' en iets daar onder het kopje 'Afspeellijsten'. Hier ziet u dat er meerdere lijsten worden gevonden met muziek uit de 60's. Klik op de titel van een afspeellijst, bijvoorbeeld 60's.
  • De afspeellijst opent. Dubbelklik op het eerste liedje om de afspeellijst te starten.
  • Vindt u deze afspeellijst niet zo leuk, klik dan op het pijltje linksboven. U gaat een stap terug en kunt een andere afspeellijst aanklikken (let op, klik op de titel, niet op het plaatje erboven).
  • Bevalt een afspeellijst? Klik dan op Volgen. De afspeellijst staat nu tussen uw eigen afspeellijsten (links in beeld). U kunt hem in de toekomst dan altijd afspelen.

Let op: de afspeellijst wordt bijgehouden door de persoon die hem heeft aangemaakt. Tussentijds kan de lijst dus worden aangepast.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.