Menu Zoek

20% korting op alle fotoproducten van CEWE

CEWE_header

Als lid van SeniorWeb ontvangt u nu 20% korting op alle fotoproducten van CEWE. Niet alleen op fotoboeken, ook op wanddecoratie, wenskaarten, kalenders en overige fotoproducten.

De jaarlijkse zomervakantie, reizen naar verre landen, verjaardagen, trouwerijen, foto's van de kinderen en kleinkinderen en nog veel meer. Prachtige momenten die u voor altijd wilt vastleggen in een CEWE Fotoboek. De foto's op de smartphone laten staan is zonde, toch?

Als lid van SeniorWeb ontvangt u nu 20% korting op alle fotoproducten van CEWE. Niet alleen op fotoboeken, ook op wanddecoratie, wenskaarten, kalenders en overige fotoproducten. Zo maakt u van al uw foto's iets tastbaars. Leuk om zelf te maken, maar ook om te cadeau te doen.

Over CEWE

Ooit begonnen in een fotowinkeltje in Oldenburg, Duitsland. Nu 100 jaar later is CEWE Europees marktleider op het gebied van fotofinishing met vestigingen in heel Europa. Ruim 4000 medewerkers werken dagelijks aan de mooiste fotoproducten van de beste kwaliteit.

CEWE is bij de TIPA Awards in 2019 wederom verkozen tot 'Beste fotoservice ter wereld', een zeer prestigieuze prijs in de fotografiebranche. Met de kwaliteit van uw fotoproducten zit het dus wel goed.

Een fotoboek maken

Via de website www.cewe.nl kunt u software downloaden waarmee u een fotoboek kunt maken. De software biedt talloze mogelijkheden om van het fotoboek echt iets persoonlijks te maken. Kies uit verschillende formaten, papiersoorten, kaften, cliparts, achtergronden en nog veel meer. Het maken van een fotoboek is een feestje!

Vul in het winkelmandje de kortingscode SENIORWEBCEWE in in het veld 'Ik heb een kortingscode'. De 20% korting wordt direct verwerkt in de totaalprijs.

Vragen? Neem contact op met CEWE

Hebt u vragen over deze actie voor leden van SeniorWeb? Of wilt u meer weten over CEWE en de fotoproducten? De klantenservice van CEWE staat u 7 dagen per week te woord per telefoon, chat of mail.

7 dagen per week bereikbaar:
Ma - vrij: 09:00 - 21:00u
Za - Zon: 10.00 - 18.00u

Telefoon: 0341 - 255400
Mail: foto@cewe.nl

Vragen over onze dienst ledenkorting? Bekijk de veelgestelde vragen.