Zoeken
Menu Zoek

20% korting op alle CEWE producten

CEWE_2017

CEWE biedt fotoproducten van de hoogste kwaliteit in verschillende materialen en formaten met 100% tevredenheidsgarantie. Profiteer als lid (eenmalig) van 20% korting op alle CEWE producten.

 

CEWE is de grootste Europese speler op het vlak van foto finishing. CEWE print jaarlijks voldoende foto's om  - als je ze allemaal naast elkaar legt- 10 keer de wereld rond te gaan.  Het CEWE FOTOBOEK is daarbij Europa's populairste fotoboek. Download gratis de software (geschikt voor Windows, Apple en Linux) en ga direct aan de slag! Profiteer nu van 20% korting op alle CEWE producten!

20% korting op alle CEWE producten!

Als lid van SeniorWeb ontvangt u met een kortingscode 20% korting op alle CEWE producten. U vindt de code onder het kopje Hoe te bestellen? op deze pagina. De code is geldig tot en met 31 december 2018, is eenmalig te gebruiken en geldt niet in combinatie met andere acties. Bovendien hebt u 100% tevredenheidsgarantie. Op de website van CEWE vindt u allerlei tips om een prachtig CEWE product te maken. 

Hoe te bestellen?

  • Log in op de website van SeniorWeb en klik op de knop bekijk de aanbieding
  • U komt op de website van CEWE. Klik op Maak fotoboek en download gratis de CEWE fotoalbumsoftware. Er is een versie voor Windows, Mac en Linux.
  • Maak uw CEWE FOTOBOEK met de software. Is deze klaar, ga dan over tot bestellen.
  • Gebruik zodra u gaat bestellen de kortingscode SENIORWEBCEWE

Lees voor een stap voor stap instructie onze bestelhandleiding (pdf).

Vragen? Bel CEWE klantenserviceCEWE_nieuw

  • Telefoon: 0341 - 255 400 (7 dagen per week bereikbaar, lokaal tarief)
  • Of stuur CEWE een e-mail via het contactformulier

Disclaimer
De kortingscode is éénmalig te gebruiken, niet geldig in combinatie met andere acties, geldig t/m 15-11-2017 en alleen via www.cewe-fotoservice.nl