Menu Zoek

Fotografie

Waar er vroeger altijd een digitale of analoge camera nodig was om foto's te maken, heeft nu iedereen met een smartphone altijd een camera bij de hand. Te pas en te onpas kan men foto's maken, deze bewerken en vervolgens met anderen delen. Maar hoe maak je de perfecte foto, hoe zet je foto's over op een ander apparaat en nog belangrijker: hoe beheer je de gemaakte foto's? SeniorWeb legt het u stap voor stap uit en geeft hulp en advies als u er even niet uitkomt!

Wilt u ook profiteren van onze ledendiensten?

Bekijk het actuele lidmaatschapsaanbod! Word lid van SeniorWeb

Foto's bewerken

Wilt u aan de slag met fotobewerking? Lees onze tips:

Online cursussen fotobeheer en -bewerking

Orden en selecteer uw foto's, maak een mooi album als herinnering en laat uw naasten delen in het plezier dat u onderweg hebt beleefd. SeniorWeb-leden volgen gratis een van onze online cursussen over fotobeheer en -bewerking:

Bekijk onze video's over fotografie en fotobewerking

Op ons YouTube-kanaal vindt u de afspeellijst Foto & video. In deze afspeellijst vindt u video's waarin stap voor stap handelingen worden uitgelegd die u helpen om foto's te maken en om foto's te bewerken.

Hoe kunnen we u helpen met uw foto's?

voor leden

PCHulp

SeniorWeb-vrijwilligers geven u persoonlijke computerhulp en advies via internet, per telefoon of zelfs aan huis. De computerhulp wordt gegeven door leeftijdgenoten.

SeniorWeb Leslocaties

Op 470 locaties in Nederland kunt u terecht voor een inloopspreekuur, cursus of workshop over diverse digitale onderwerpen, waaronder fotografie en fotobewerking. Vind een locatie bij u in de buurt.

Tips & uitleg

In onze tips en artikelen vindt u stap-voor-stapuitleg over diverse apparaten en digitale onderwerpen. Ga ook aan de slag!

Ontdek de voordelen van SeniorWeb

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 470 cursuslocaties en 2.800 vrijwilligers. We zijn sinds 1996 actief met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren. SeniorWeb-leden profiteren van:

  • Ongelimiteerd vragen stellen via de pc, telefoon of aan huis
  • 4 x per jaar exclusieve artikelen via computertijdschrift Enter
  • Wekelijks informatieve nieuwsbrieven
  • Cursussen over populaire onderwerpen (online en klassikaal)
  • Voordelige computerboeken en accessoires
  • Deskundige controle van verdachte mails

Word nu gratis lid tot eind 2023 en betaal in 2024 maar € 38,-. Ook ontvangt u een computerboek cadeau! Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging.

Meer over het SeniorWeb-lidmaatschap

Meld u aan voor de gratis SeniorWeb Nieuwsbrief

Blijft u graag op de hoogte van het digitale nieuws en de laatste tips? Meld u aan voor de wekelijkse SeniorWeb Nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is gratis voor zowel leden als niet-leden.

  • Ik wil graag op de hoogte blijven:

Velden met een zijn verplicht.