Menu Zoek

Windows 11

Windows 11 is het nieuwste besturingssysteem van Microsoft en de opvolger van Windows 10. Weet u hoe u met dit systeem werkt, wat u ermee kunt en hoe u Windows 11 veilig gebruikt? SeniorWeb legt het u stap voor stap uit. Ook leest u of en hoe u kunt overstappen van Windows 10 naar Windows 11.

Meer over Windows 11

Bekijk al onze artikelen over Windows 11. Naar de artikelen

Online presentatie Windows 11

In onze online presentatie over Windows 11 ging Hans Straatman, trainer en adviseur leslocaties bij SeniorWeb, onder andere in op de voordelen van Windows 11, waarom u wel of niet over zou moeten stappen en wat de opvallende verschillen zijn tussen Windows 10 en 11.

Onze online cursussen over Windows 11

SeniorWeb-leden kunnen onbeperkt gebruikmaken van de online cursussen over Windows 11.

Aan de slag met Windows 11

Tevreden met Windows 10? Overstappen is niet verplicht. Het artikel 'Wel of niet overstappen naar Windows 11' helpt bij de keuze. Lees in de overige artikelen over het vernieuwde uiterlijk en instellingen.

Internetten op uw Windows 11-computer

Onderhoud van uw Windows 11-computer

Zorg dat uw computer opgeruimd is en dat u regelmatig een back-up maakt!

Word & Excel

Ook op Windows 11 kunt u aan de slag met Word en Excel.

Wat is de cloud?

Wat is dat eigenlijk, de cloud? Welke clouddienst is de juiste voor mij? En is het veilig te gebruiken?

Hoe helpt SeniorWeb u met Windows 11?

Tips & uitleg

In onze tips en artikelen vindt u stap-voor-stapuitleg over Windows. Veel onderwerpen uit Windows 10 zijn voor Windows 11 gelijk gebleven, dus blader vooral eens door de bestaande Windows-artikelen.

PCHulp

Hebt u een probleem met uw Windows 11-computer? Onze vrijwilligers van PCHulp staan voor u klaar en helpen u weer op weg. U ontvangt hulp via internet, per telefoon of zelfs aan huis.

SeniorWeb Leslocaties

Op 500 locaties in Nederland kunt u terecht voor een inloopspreekuur, cursus of workshop over diverse digitale onderwerpen, waaronder Windows 11. Vind een locatie bij u in de buurt.

Ontdek de voordelen van SeniorWeb

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 151.000 leden, 500 cursuslocaties en 2.800 vrijwilligers. We zijn sinds 1996 actief met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren. SeniorWeb-leden profiteren van:

  • Ongelimiteerd vragen stellen via de pc, telefoon of aan huis
  • 4 x per jaar exclusieve artikelen via computertijdschrift Enter
  • Wekelijks informatieve nieuwsbrieven
  • Cursussen over populaire onderwerpen (online en klassikaal)
  • Voordelige computerboeken en accessoires
  • Deskundige controle van verdachte mails

Word nu lid en betaal tot eind 2024 maar € 19,-. Ook ontvangt u het SeniorWeb Vakantieboek cadeau! Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging.

Meer informatie

Meld u aan voor de gratis SeniorWeb Nieuwsbrief

Blijft u graag op de hoogte van het digitale nieuws en de laatste tips? Meld u aan voor de wekelijkse SeniorWeb Nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is gratis voor zowel leden als niet-leden.

  • Ik wil graag op de hoogte blijven:

Velden met een zijn verplicht.