Menu Zoek

Android

Android is het besturingssysteem van Google. Weet u hoe u werkt met Android, wat u ermee kunt en hoe u het systeem veilig gebruikt? SeniorWeb legt het u stap voor stap uit. Op deze pagina vindt u diverse basisonderwerpen terug, maar kijk zeker ook eens bij alle andere tips en artikelen die wij over dit systeem hebben. Laat u verrassen met zaken die u nog niet weet en leer uw Android-apparaat van top tot teen kennen.

Meer over tablets en smartphones

Niet gevonden wat u zoekt? Bekijk al onze tips en artikelen voor de tablet en smartphone. Ga naar alle tips & artikelen

Wat is de cloud?

Wat is dat eigenlijk, de cloud? Welke clouddienst is de juiste voor mij? En is het veilig te gebruiken?

Online cursussen over Android

Vanuit huis meer leren over uw Android-apparaat? Volg een van onze online cursussen:

Bekijk onze video's over Android-apparaten

Op ons YouTube-kanaal vindt u de afspeellijsten Samsung-smartphone en Samsung-tablet. In deze afspeellijsten vindt u video's waarin stap voor stap handelingen worden uitgelegd speciaal voor uw Android-apparaat!

Meer hulp van SeniorWeb voor uw Android-apparaat

Alles over Android

Bekijk ons complete overzicht van tips en artikelen waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd over uw Android-tablet of -smartphone.

voor leden

PCHulp

Hebt u een probleem met uw Android-tablet of -smartphone? Onze vrijwilligers van PCHulp staan voor u klaar en helpen u weer op weg. U ontvangt hulp via internet, per telefoon of zelfs aan huis.

SeniorWeb Leslocaties

Op 470 locaties in Nederland kunt u terecht voor een inloopspreekuur, les of workshop over onder andere uw Android-apparaat. Loop eens binnen en vraag naar de mogelijkheden.

Ontdek de voordelen van SeniorWeb

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 500 cursuslocaties en 2.800 vrijwilligers. We zijn sinds 1996 actief met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren. SeniorWeb-leden profiteren van:

  • Ongelimiteerd vragen stellen via de pc, telefoon of aan huis
  • 4 x per jaar exclusieve artikelen via computertijdschrift Enter
  • Wekelijks informatieve nieuwsbrieven
  • Cursussen over populaire onderwerpen (online en klassikaal)
  • Voordelige computerboeken en accessoires
  • Deskundige controle van verdachte mails

Word nu lid en betaal in 2024 maar € 38,-. Ook ontvangt u een computerboek cadeau! Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging.

Meer over het SeniorWeb-lidmaatschap

Meld u aan voor de gratis SeniorWeb Nieuwsbrief

Blijft u graag op de hoogte van het digitale nieuws en de laatste tips? Meld u aan voor de wekelijkse SeniorWeb Nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is gratis voor zowel leden als niet-leden.

  • Ik wil graag op de hoogte blijven:

Velden met een zijn verplicht.