Menu Zoek

WhatsApp

WhatsApp is de app om berichten, foto's en video's te versturen naar uw familie, vrienden en kennissen. En wist u dat u de app niet alleen op uw smartphone kunt gebruiken, maar ook in een internetbrowser op de computer? Handig als u bijvoorbeeld een foto vanaf uw computer wilt doorsturen naar iemand. Hoe u WhatsApp gebruikt op de computer en andere handigheidjes voor deze populaire app leggen wij u stap voor stap uit.

Ook gebruikmaken van ons lesaanbod over WhatsApp?

Bekijk het actuele lidmaatschapsaanbod! Word lid van SeniorWeb

Heel Holland appt

Om met elkaar in contact te blijven appen we er met z’n allen flink op los! Hoe vaak checkt u WhatsApp? Welke smileys zijn favoriet en kunnen we eigenlijk nog wel zonder? Sjoerd van Oortmerssen ging voor SeniorWeb de straat op in Haarlem en vroeg het aan voorbijgangers.

De basis van WhatsApp

Wilt u beginnen met WhatsApp, of hebt u de basis nog niet helemaal onder de knie? Lees dan op uw gemak deze artikelen nog eens door:

Hoe wilt u meer leren over WhatsApp?

voor leden

Leren aan Huis

Wilt u graag thuis uitleg over WhatsApp? Vraag dan nu Leren aan Huis aan. Een SeniorWeb-vrijwilliger komt bij u thuis om uitleg op maat te geven over de WhatsApp-onderdelen waar u hulp bij nodig hebt!

SeniorWeb Leslocaties

Op veel van onze 500 leslocaties in Nederland kunt u terecht voor een inloopspreekuur, les of workshop over WhatsApp. Loop eens binnen en vraag naar de mogelijkheden.

voor leden

Online cursussen

Volg in uw eigen tempo, wanneer het u uitkomt de online cursus over WhatsApp voor Android of iOS. De cursussen zijn opgedeeld in diverse lessen, met duidelijke uitleg en instructievideo's.

Ontdek de voordelen van SeniorWeb

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 151.000 leden, 500 cursuslocaties en 2.800 vrijwilligers. We zijn sinds 1996 actief met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren. SeniorWeb-leden profiteren van:

  • Ongelimiteerd vragen stellen via de pc, telefoon of aan huis
  • 4 x per jaar exclusieve artikelen via computertijdschrift Enter
  • Wekelijks informatieve nieuwsbrieven
  • Cursussen over populaire onderwerpen (online en klassikaal)
  • Voordelige computerboeken en accessoires
  • Deskundige controle van verdachte mails

Word nu lid en betaal tot eind 2024 maar € 19,-. Ook ontvangt u het SeniorWeb Vakantieboek cadeau! Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging.

Bekijk de voordelen van het lidmaatschap

Meld u aan voor de gratis SeniorWeb Nieuwsbrief

Blijft u graag op de hoogte van het digitale nieuws en de laatste tips? Meld u aan voor de wekelijkse SeniorWeb Nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is gratis voor zowel leden als niet-leden.

  • Ik wil graag op de hoogte blijven:

Velden met een zijn verplicht.