Menu Zoek

Slim op pad met uw smartphone

Even een rondje wandelen of een mooie fietsroute maken? Pak ook uw smartphone er eens bij en maak zelf een mooie route, zoek op waar u lekker kunt lunchen of zoek op wat u onderweg tegenkomt. Welke vogel maakt dat geluid of wat voor boom staat er naast het pad? We leggen u stap voor stap uit hoe ook u slim op pad kunt met uw smartphone!

Kunt u de deur niet uit?

Lees dan onze tips om thuis online aan de slag te gaan! Naar Thuis online

Slim op pad met de smartphone

Als we op pad gaan, gaat de smartphone altijd mee. Maar waar we gebruiken we de smartphone eigenlijk voor als we op pad gaan? Volgen we de route, zoeken we een restaurantje op of zoeken we op wat voor vogel we horen? SeniorWeb vroeg het wandelaars en fietsers op de Posbank in Rheden.

Handige apps voor onderweg

Bent u onderweg en hebt u uw smartphone mee? Gebruik dan ook eens deze apps om uw wandeltocht of fietstocht nog leuker te maken:

Altijd online, ook op vakantie

Niet alleen als u er een dagje opuit gaat biedt uw smartphone uitkomst. Ook als u op vakantie gaat zijn digitale apparaten niet meer weg te denken. SeniorWeb laat u zien op welke manieren de digitale wereld van pas komt in vakantietijd. We geven u tips voor de voorbereiding, voor als u onderweg bent in eigen land of in het buitenland en voor als u weer terug bent. Bekijk ook ons webinar en ga aan de slag met onze vakantietips.

Hoe SeniorWeb u kan helpen!

voor leden

Leren aan Huis

Wilt u graag thuis uitleg over het gebruik van navigatie of internet onderweg? Vraag dan nu Leren aan Huis aan. Een SeniorWeb-vrijwilliger komt bij u thuis om uitleg op maat te geven over de onderdelen waar u hulp bij nodig hebt!

SeniorWeb Leslocaties

Op 470 locaties in Nederland kunt u terecht voor een inloopspreekuur, cursus of workshop over diverse digitale onderwerpen, waaronder alles over op pad gaan met uw smartphone. Vind een locatie bij u in de buurt.

voor leden

PCHulp

SeniorWeb-vrijwilligers geven u persoonlijke computerhulp en advies via internet, per telefoon of zelfs aan huis. De computerhulp wordt gegeven door leeftijdgenoten.

Ontdek de voordelen van SeniorWeb

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 151.000 leden, 500 cursuslocaties en 2.800 vrijwilligers. We zijn sinds 1996 actief met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren. SeniorWeb-leden profiteren van:

  • Ongelimiteerd vragen stellen via de pc, telefoon of aan huis
  • 4 x per jaar exclusieve artikelen via computertijdschrift Enter
  • Wekelijks informatieve nieuwsbrieven
  • Cursussen over populaire onderwerpen (online en klassikaal)
  • Voordelige computerboeken en accessoires
  • Deskundige controle van verdachte mails

Word nu lid en betaal tot eind 2024 maar € 19,-. Ook ontvangt u het SeniorWeb Vakantieboek cadeau! Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging.

Ontdek het lidmaatschap

Meld u aan voor de gratis SeniorWeb Nieuwsbrief

Blijft u graag op de hoogte van het digitale nieuws en de laatste tips? Meld u aan voor de wekelijkse SeniorWeb Nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is gratis voor zowel leden als niet-leden.

  • Ik wil graag op de hoogte blijven:

Velden met een zijn verplicht.