Menu Zoek

Slim op pad met uw smartphone

Even een rondje wandelen of een mooie fietsroute maken? Pak ook uw smartphone er eens bij en maak zelf een mooie route, zoek op waar u lekker kunt lunchen of zoek op wat u onderweg tegenkomt. We leggen u stap voor stap uit hoe ook u slim op pad kunt met uw smartphone!

Vindt u alle bankjes?

Doe mee met de SeniorWeb Bankjes-challenge en ga op zoek! Naar de challenge

De SeniorWeb Bankjes-challenge

Vindt u de vier bankjes in uw provincie? Met de SeniorWeb Bankjes-challenge dagen we u uit om in maart de bankjes in uw provincie op basis van GPS-coördinaten te zoeken en fotograferen. Per provincie wordt in april een winnaar geselecteerd!

Routes plannen

U kunt natuurlijk met de kaart een route plannen of gebruikmaken van uitgezette routes, maar u kunt ook met Googles Maps aan de slag om routes te maken en te volgen. Ook aan de slag met Google Maps? Lees dan deze artikelen:

Handige apps voor onderweg

Bent u onderweg en hebt u uw smartphone mee? Gebruik dan ook eens deze apps om uw wandeltocht of fietstocht nog leuker te maken:

Hoe SeniorWeb u kan helpen!

voor leden

Leren aan Huis

Wilt u graag thuis uitleg over het gebruik van navigatie of internet onderweg? Vraag dan nu Leren aan Huis aan. Een SeniorWeb-vrijwilliger komt bij u thuis om uitleg op maat te geven over de onderdelen waar u hulp bij nodig hebt!

SeniorWeb Leslocaties

Op 425 locaties in Nederland kunt u terecht voor een inloopspreekuur, cursus of workshop over diverse digitale onderwerpen, waaronder alles over op pad gaan met uw smartphone. Vind een locatie bij u in de buurt.

voor leden

PCHulp

SeniorWeb-vrijwilligers geven u persoonlijke computerhulp en advies via internet, per telefoon of zelfs aan huis. De computerhulp wordt gegeven door leeftijdgenoten.

Ontdek de voordelen van SeniorWeb

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 410 cursuslocaties en 2.900 vrijwilligers. We zijn sinds 1996 actief met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren. SeniorWeb-leden profiteren van:


groen vinkje opsomming Ongelimiteerd vragen stellen via de pc, telefoon of aan huis
groen vinkje opsomming 4 x per jaar exclusieve artikelen via computertijdschrift Enter
groen vinkje opsomming Wekelijks informatieve nieuwsbrieven
groen vinkje opsomming Cursussen over populaire onderwerpen (online en klassikaal)
groen vinkje opsomming Voordelige computerboeken en accessoires
groen vinkje opsomming Deskundige controle van verdachte mails


Word nu voor slechts € 33,- lid van SeniorWeb en ontvang een computerboek cadeau! Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging.

Ontdek het lidmaatschap

Meld u aan voor de gratis SeniorWeb Nieuwsbrief

Blijft u graag op de hoogte van het digitale nieuws en de laatste tips? Meld u aan voor de wekelijkse SeniorWeb Nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is gratis voor zowel leden als niet-leden.

  • Ik wil graag op de hoogte blijven:

Velden met een zijn verplicht.