Menu Zoek

Thuis online

Als gevolg van het coronavirus zijn we aan huis gekluisterd. Even een museum bezoeken of ergens een kopje koffie drinken bij iemand thuis of in een restaurant zit er voorlopig niet in. Gelukkig kunt u via internet, thuis online, nog voldoende contact hebben met uw dierbaren of een virtueel uitstapje maken. Hoe? Dat leggen wij hieronder uit. Wij helpen u graag online op weg, met uitleg over videobellen of het gebruiken van sociale media. Hebt u een vraag over videobellen of andere computergerelateerde vragen? Dan kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 en tussen 13.00 en 16.00 contact opnemen met onze vrijwilligers van PCHulp. Hebt u een vraag over SeniorWeb, dan kunt u contact met ons opnemen via leden@seniorweb.nl of via 030 - 276 99 65.

Word nu drie maanden gratis lid

Hebt u hulp nodig met videobellen of hebt u een andere vraag? Word nu drie maanden gratis SeniorWeb-lid! Word lid van SeniorWeb

Videobellen: hoe werkt dit?

Videobellen maakt een gesprek persoonlijker, zeker als we elkaar een tijdje niet kunnen bezoeken. Met videobellen belt u met elkaar terwijl u elkaar ook ziet. Naast videobellen via WhatsApp zijn er nog andere mogelijkheden om op deze manier online contact te hebben:

Videobellen met WhatsApp (Android)

In deze video leggen we uit hoe u in WhatsApp, op een Android-smartphone, kunt videobellen.

Wilt u de stappen nog eens rustig nalezen? Dat kan!

Lees de stappen

Videobellen met WhatsApp (iPhone)

In deze video leggen we u uit hoe u met WhatsApp, op een iPhone, kunt videobellen.

Wilt u de stappen nog eens rustig nalezen? Dat kan!

Lees de stappen

Sociale media

Er zijn ontzettend veel sociale media om met elkaar in contact te komen en te blijven. Welke gebruikt u al en waar wilt u meer van weten?

Online winkelen

Als u de deur niet uit kunt is het handig om bijvoorbeeld boodschappen of andere spullen online te bestellen. Wij leggen u uit hoe u dat doet:

Terug in de tijd

Het is altijd leuk om terug te gaan in de tijd. Ook online zijn daar verschillende mogelijkheden voor, probeer ze eens uit:

Hoe SeniorWeb u kan helpen!

PCHulp per Telefoon

Onze vrijwilligers helpen u op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 en 13.00 en 16.00 uur telefonisch op weg bij digitale problemen.

voor leden

PCHulp via Internet

Stel uw vraag kosteloos via internet aan één van onze PCHulp-vrijwilligers. U krijgt binnen enkele werkdagen een antwoord per e-mail.

voor leden

Online cursussen

Volg in uw eigen tempo, wanneer het u uitkomt één van onze online cursussen. Opgedeeld in diverse lessen, met duidelijke uitleg en de mogelijkheid om vragen te stellen.

Maak nu drie maanden gratis kennis met SeniorWeb

Hebt u hulp nodig met videobellen of hebt u een andere computervraag? Of wilt u graag wat meer leren over een specifiek onderwerp? Word dan nu drie maanden gratis lid van SeniorWeb en volg de cursus die u wilt of stel de vraag waar u hulp bij nodig hebt. In deze drie maanden profiteert u van:

  • Ongelimiteerd vragen stellen via de pc of per telefoon
  • In juni 1 x exclusieve artikelen via computertijdschrift Enter
  • Digitaal lezen van eerder verschenen Enters
  • Wekelijks informatieve nieuwsbrieven
  • Onbeperkt online cursussen
  • Voordelige computerboeken en -accessoires
  • Deskundig controle van verdachte mails
Maak nu drie maanden gratis kennis met SeniorWeb. Het lidmaatschap stopt automatisch na drie maanden.
Ja, ik wil gratis kennismaken

Meld u aan voor de gratis SeniorWeb Nieuwsbrief

Blijft u graag op de hoogte van het digitale nieuws en de laatste tips? Meld u aan voor de wekelijkse SeniorWeb Nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is gratis voor zowel leden als niet-leden.

  • Ik wil graag op de hoogte blijven:

Velden met een zijn verplicht.